Volg ons ook via Facebook   

spatader behandeling fysiotherapeut

Samenwerking met Zorgverzekeraars

Geachte patiënt,

Er is de laatste tijd veel onrust, ook in verschillende media, over de vergoedingen fysiotherapie van de Zorgverzekeraars en fysiotherapiepraktijken die geen overeenkomst meer hebben met Zorgverzekeraar(s).

Wij kunnen u gerust stellen. Vermeltfoort Fysiozorg heeft met alle Nederlandse Zorgverzekeraars een overeenkomst afgesloten voor 2019. Sterker nog: omdat we aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen hebben we de best mogelijke overeenkomsten met de Zorgverzekeraars. Afhankelijk van de mate waarin u Aanvullend verzekerd bent, wordt onze zorg aan u dus door uw Zorgverzekeraar vergoedt. U kunt zelf bij uw Zorgverzekeraar informeren hoeveel er vergoed wordt voor fysiotherapeutische zorg.

Graag wensen wij u een gezond 2019 toe, en daar waar mogelijk dragen we daar graag aan bij !

Team Vermeltfoort Fysiozorg

Samenwerking met SZR

Vermeltfoort Fysiozorg biedt in samenwerking met de diëtisten van SZR een gezondheidsprogramma voor mensen met overgewicht.

Lees meer

Nieuwsbrief 4 - Einde van alweer een jaar

We zitten al weer in de laatste maanden van 2018……

Het kan zinvol zijn om de verschillende Zorgverzekeraars te vergelijken. Zeker als u verwacht een aantal behandelingen fysiotherapie nodig te hebben of als u nu al weet dat u intensief behandeld zult worden, kan het zinvol zijn om meerdere zorgverzekeraars naast elkaar te leggen.
Aan de andere kant: Als u erg tevreden bent over uw zorgverzekeraar en u de premie betaalt die bij u past, is het te begrijpen als u blijft waar u bent…….

Lees meer

Nieuwsbrief 3 - Urine-incontinentie

Urine-incontinentie wil zeggen dat u uw plas niet goed kunt ophouden.

Het kan zijn dat u zonder aandrang te voelen ineens wat urine verliest bij toenemende druk op de blaas bv bij hoesten, niezen, lachen, bukken, tillen, traplopen, rennen of springen. Dit heet inspannings-incontinentie. Het kan ook zijn dat u plotseling heftige aandrang voelt en de plas niet kunt ophouden tot u het toilet bereikt. Deze vorm heet aandrang-incontinentie. Urineverlies bij inspanning gaat soms samen met urineverlies bij aandrang. U kunt dan (ook) bij aandrang om te plassen de plas niet ophouden tot het toilet.

Lees meer

Lokatie

De Chamotte 4
4191 GT Geldermalsen

0345 576006
info@vermeltfoortfysiozorg.nl

Openingstijden

maandag: 08.00 - 21.00 uur
dinsdag: 07.00 - 20.00 uur
woensdag: 08.00 - 21.00 uur
donderdag: 07.00 - 18.00 uur
vrijdag: 08.00 - 18.00 uur
zaterdag: 09.00 - 12.00 uur

In overleg kan hiervan afgeweken worden