Volg ons ook via Facebook   

spatader behandeling fysiotherapeut

Nieuwsbrief urine-incontinentie

Urine-incontinentie wil zeggen dat u uw plas niet goed kunt ophouden.

Het kan zijn dat u zonder aandrang te voelen ineens wat urine verliest bij toenemende druk op de blaas bv bij hoesten, niezen, lachen, bukken, tillen, traplopen, rennen of springen. Dit heet inspannings-incontinentie. Het kan ook zijn dat u plotseling heftige aandrang voelt en de plas niet kunt ophouden tot u het toilet bereikt. Deze vorm heet aandrang-incontinentie. Urineverlies bij inspanning gaat soms samen met urineverlies bij aandrang. U kunt dan (ook) bij aandrang om te plassen de plas niet ophouden tot het toilet.

Lees meer

Nieuwsbrief sportblessures

Last van een sportblessure?

Sportblessures kunnen op ieder moment iedereen overkomen.
Wij informeren u hoe u daarmee het beste kunt omgaan voor een spoedig herstel.

Blessure: wat u moet weten over sportblessures

Als u actief wordt, biedt dat veel voordelen voor uw gezondheid.
Soms, vooral als mensen te veel doen of niet goed trainen of opwarmen, kunnen deze voordelen hun tol eisen: sportblessures.

Lees meer

Afscheid Theo

Op woensdag 11 juli j.l. hebben wij afscheid genomen van Theo. Theo kwam ruim 6 jaar geleden als "tijdelijk" waarnemer binnen. Herverdeling van werkzaamheden in de praktijk, mede door een toename van het aantal patiënten, bleek noodzakelijk. Ondanks dat het uitermate gezellig was overheerst een dubbel gevoel. We nemen niet graag afscheid van een fijne, deskundige collega die door veel patiënten bijzonder gewaardeerd werd. Wij hebben Theo bedankt voor zijn collegiale inzet en de fijne, professionele zorg aan onze patiënten.

Vallen bevalt niet…

13 mrt 2018 vermeltfoortEn daarom is er bij Vermeltfoort Fysiozorg in Geldermalsen een speciale oefentuin aangelegd. Hierin is een aantal situaties nagebootst waar met name ouderen in het dagelijks leven hinder van kunnen ondervinden. In alle rust en onder goede begeleiding kunnen deze situaties getraind worden. 

In Nederland valt elke 5 minuten één 65-plusser

Lees meer

Audit Pluspraktijk behaald

Eind 2017 hebben we weer de 2-jaarlijkse audit behaald!

We zijn getoetst op verschillende kwaliteitsonderdelen en kunnen met trots melden dat we ook de komende 2 jaar weer Pluspraktijk zijn. Daarnaast hebben we een zeer succesvolle Praktijkvisitatie van Keurmerk Fysiotherapie gehad. Beide toetsmomenten bevestigen dat we als praktijk voldoen aan de allerhoogst meetbare kwaliteitseisen. Een stimulans om vooral zo door te gaan. We willen niet anders…..

Lokatie

De Chamotte 4
4191 GT Geldermalsen

0345 576006
info@vermeltfoortfysiozorg.nl

Openingstijden

maandag: 08.00 - 21.00 uur
dinsdag: 07.00 - 20.00 uur
woensdag: 08.00 - 21.00 uur
donderdag: 07.00 - 18.00 uur
vrijdag: 08.00 - 18.00 uur
zaterdag: 09.00 - 12.00 uur

In overleg kan hiervan afgeweken worden