Volg ons ook via Facebook   

praktijk fysiotherapie geldermalsen

Praktijk

Vermeltfoort Fysiozorg is een geleidelijk groeiende Fysiotherapiepraktijk in de Betuwe. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel!

Fysiotherapeuten

Van 1,2.... naar inmiddels 9 enthousiaste en deskundige fysiotherapeuten.
Alle fysiotherapeuten zijn BIG-geregistreerd en opgenomen in het Keurmerk Fysiotherapie.

U wordt behandeld conform de WGBO (Wet op de Geneeskundige BehandelingsOvereenkomst). 

Uw privacy en veiligheid worden gewaarborgd conform de geldende wettelijke bepalingen en richtlijnen. In de behandelovereenkomst vindt u aanvullende bepalingen. Wij voldoen aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Klik op Pravypolicy om het praktijkbeleid te lezen.

Vanwege diverse specialisaties kunnen wij iedere patiënt de specifieke zorg bieden die voor een bepaald klachtenpatroon nodig is. Wij maken dan ook regelmatig gebruik van elkaars deskundigheden. Het motto van ons TEAM is dan ook: Together Everyone Achieves More. Ook werken wij samen met collegae in de regio, met artsen en met specialisten in het ziekenhuis.

Geen wachtlijst

Omdat het ons heel vervelend lijkt om langer met klachten rond te lopen dan nodig is, passen wij geen wachtlijst toe. Wij doen ons best om u zelfs BINNEN 24 UUR te ontvangen.

Als deze website u niet de informatie biedt die u wilt kunt u gerust bellen of langskomen. U vindt ons adres op de contactpagina.

Lokatie

De Chamotte 4
4191 GT Geldermalsen

0345 576006
info@vermeltfoortfysiozorg.nl

Openingstijden

maandag: 08.00 - 21.00 uur
dinsdag: 07.00 - 20.00 uur
woensdag: 08.00 - 21.00 uur
donderdag: 07.00 - 18.00 uur
vrijdag: 08.00 - 18.00 uur
zaterdag: 09.00 - 12.00 uur

In overleg kan hiervan afgeweken worden