Volg ons ook via Facebook   

bedrijfsfysiotherapie geldermalsen culemborg

Samenwerking in Geldermalsen

Geldermalsen is een Betuwse gemeente met 11 kernen: Geldermalsen, Beesd, Meteren, Tricht, Deil, Buurmalsen, Enspijk, Rumpt, Rhenoy, Gellicum en Acquoy.

In de gemeente Geldermalsen als geheel zijn veel zorgaanbieders in verschillende zorgberoepen actief. Daarnaast is er in de directe omgeving een aantal ziekenhuizen, namelijk in Tiel, Gorinchem, Den Bosch en Nieuwegein.

Vermeltfoort Fysiozorg zoekt actief de samenwerking met andere zorgaanbieders indien de diensten van deze van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de patiënt. Het heeft onze voorkeur om die samenwerking zo dicht mogelijk bij de woonomgeving van de patiënt te zoeken.

Van Vermeltfoort Fysiozorg neemt 1 medewerker deel aan het IOF Geldermalsen. Hierin hebben 10 fysiotherapeuten uit de regio Geldermalsen intercollegiaal overleg over uiteenlopende onderwerpen.

Ook heeft 1 medewerker zitting in FysioRivierenland, een samenwerkingsverband van een groep fysiotherapeuten uit heel Rivierenland

In de regio Geldermalsen is het gebruikelijk om intercollegiaal te verwijzen naar, en hierover ook te overleggen met, een collega met meer specifieke deskundigheid t.a.v. bepaalde aandoeningen/klachten. De juiste patiënt bij de juiste behandelaar, is ons motto.

Multidisciplinair overleg met verwijzende huisartsen, zowel mondeling, telefonisch, alswel schriftelijk (tussen- en eindverslagen) is aan de orde als de actualiteit er om vraagt.

Bekkenfysiotherapie

Vermeltfoort Fysiozorg werkt, wat betreft Bekkenfysiotherapie, nauw samen met een verloskundigenpraktijk en de volgende ziekenhuizen:
- Sint Antoniusziekenhuis te Nieuwegein
- Diaconessen Ziekenhuis te Utrecht
- Ziekenhuis Rivierenland te Tiel

Partners

Om snel contact te kunnen leggen met samenwerkende partners volgen hier de links naar de betreffende websites:

Fysiotherapie/manuele therapie Paul van Grootel

Verloskundigenpraktijk De BetuweWaard

Chiropractie Zaltbommel

Podologie Tiel

Fysiotherapie Violette

FysioRivierenland

SZR

Movement Podotherapie

Lokatie

De Chamotte 4
4191 GT Geldermalsen

0345 576006
info@vermeltfoortfysiozorg.nl

Openingstijden

maandag: 08.00 - 21.00 uur
dinsdag: 07.00 - 20.00 uur
woensdag: 08.00 - 21.00 uur
donderdag: 07.00 - 18.00 uur
vrijdag: 08.00 - 18.00 uur
zaterdag: 09.00 - 12.00 uur

In overleg kan hiervan afgeweken worden